گروه سرمایه گذاری مسکن

دکتر روزبه ظهیری‌هاشمی:

ساختمان‌های کم مصرف EC+ امکان حفظ سرمایه‌های زیست‌محیطی و زندگی آسوده‌تری را برای جامعه فراهم می‌آورند

ساختمان‌های کم مصرف EC+  امکان حفظ سرمایه‌های زیست‌محیطی و زندگی آسوده‌تری را برای جامعه فراهم می‌آورند
پروژه ساخت خانه‌های کم‌انرژی (EC+) صبح امروز از سوی مجری پروژه ملی بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست بازدید شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، دکتر «علی وطنی» مشاور معاون رییس جمهوری و مجری ملی پروژه بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست در ساختمان (EEEB) صبح امروز (دوشنبه، 6 بهمن ماه 1399) در صدر هیئتی متشکل از «نسیم شکاری» مدیر ملی پروژه بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست در ساختمان (EEEB)، دکتر «علیرضا محمدی» مدیر پروژه‌های فنی و مهندسی UNDP (برنامه عمران سازمان ملل متحد) در ایران، دکتر «شیخ‌الانصاری» مدیر دفتر سامانه پایش ملی اطلاعات ساختمان (EMIS) در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به همراه دکتر «روزبه ظهیری‌هاشمی» مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، «سید مسعود مروج‌جهرمی» معاون فناوری و مدیریت ساخت و برخی از مدیران هلدینگ، «علی شاه‌حیدری» مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران و معاونان این شرکت از پروژه مجتمع  مسکونی 175 واحدی بفشه 2 در شهر جدید اندیشه دیدن کرد و در جریان پیشرفت عملیات اجرایی این پروژه دارای رده انرژی EC+ قرار گرفت.

دکتر «علی وطنی» مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و مجری پروژه ملی بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست در این بازدید گفت: پس از امضای تفاهم‌نامه میان پروژه بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست در ساختمان (EEEB) و شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، خوشبختانه این پروژه با جدیت پیگیری شده است و به عنوان الگویی برای دیگر پروژه‌های حوزه ساختمان به مرحله اجرا درآمده است.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از فناوری‌ها و نوآوری‌هایی که همراه و یاری‌گر محیط‌زیست هستند، ادامه داد: برای برخورداری از توسعه پایدار و پیشرفت، تجهیزات و صنایع بزرگ به تنهایی پاسخ‌گو نیست و باید فناوری‌های بهینه و سازگار با محیط زیست و اقلیم هر منطقه، در توسعه مورد استفاده قرار بگیرند. بحران آب یکی از بحران‌های جدی است و اصفهان، مثالی از توسعه صنعتی است که به دلیل عدم رعایت الزامات زیست‌بومی و محیط زیستی، امروزه با چالش‌های جدی به ویژه در حوزه منابع آبی دست و پنجه نرم می‌کند. بنابراین باید از فناوری‌های نو و سازگار با محیط زیست در توسعه صنایع و زیرساخت‌ها بهره گرفته شود.

 وی با اشاره به استفاده از انرژی‌های نو و زیست‌سازگار در ساختمان‌ها گفت: دانش‌آموختگان و متخصصانی که الان در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور فعالیت می‌کنند در صورتی که به بازار بزرگ صنعت ساختمان راه پیدا کنند، ضمن ارزش‌آوری و اشتغال درخور توجه، می‌توانند محیط‌زیست سالم و ماندگاری منابع ارزشمندی هم‌چون آب و انرژی را به ارمغان بیاورند.

دکتر وطنی، با اشاره به آمادگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای کمک به ایجاد پلی میان صنعت ساختمان و فناوری‌های نو در حوزه انرژی و محیط زیست، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها مملو از ظرفیت‌های نهفته در فناوری‌ها و نوآوری‌هایی هستند که می‌تواند صنعت ساختمان کشورمان را هم‌گام با استانداردهای روز زیست‌محیطی به پیش ببرد. لازم است ارتباطی میان این فناوری‌ها به عنوان طرف عرضه از یک سو و حوزه ساختمان، راه و شهرسازی به مثابه طرف متقاضی ایجاد شود. به‌ویژه در حوزه انرژی‌ها ستاد توسعه فناوری‌های آب و انرژی و نیز دیگر ستادهای توسعه فناوری، کاملاً آماده هستند تا شرکت‌‌های دانش‌بنیان این حوزه را حمایت و زیرساخت‌های لازم برای ایجاد این ارتباط را فراهم کنند.

بر اساس این گزارش، دکتر «روزبه ظهیری‌هاشمی» مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن نیز در جریان این بازدید با بیان این‌که پروژه ساخت خانه‌های کم‌انرژی در راستای انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با پروژه ملی بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست در ساختمان اجرایی شده است، ادامه داد: این پروژه فناورانه با احداث واحدهای مسکونی در مجتمع بنفشه 2 واقع در شهر جدید اندیشه استان تهران در 175 واحد مسکونی پیاده‌سازی می‌شود.

وی با اشاره به حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اجرای این فناوری‌ها در ساختمان‌های گروه سرمایه‌گذاری مسکن، گفت: مهم‌ترین ویژگی برجسته این پروژه، رعایت استانداردهای بهینه مصرف انرژی در ساختمان‌ و رعایت مقررات مبحث 19 مقررات ملی ساختمان است که امکان حفظ سرمایه‌های زیست‌محیطی و زندگی آسوده‌تری را برای جامعه فراهم می‌آورد. 

مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری مسکن در ادامه، نکات و ضرورت‌های تحقق استانداردها و الزام‌های ساخت ساختمان‌های بهینه را بررسی و پیگیری کرد. همچنین در این بازدید، سوله موجود در مجتمع بنفشه 2 که به‌منظور احداث مرکز نوآوری و فناوری‌های ساخت گروه سرمایه‌گذاری مسکن در نظر گرفته شده است مورد بازدید قرار گرفت تا زمینه استقرار هسته‌های فناور و خلاق فعال در حوزه بهینه‌سازی انرژی، ساختمان و دیگر فناوری‌های مرتبط این حوزه فراهم شود و مورد حمایت قرار گیرند.

دکتر ظهیری‌هاشمی همچنین به پروژه 1200 واحدی مرکز شهر اندیشه اشاره کرد و گفت: این پروژه، بزرگ‌ترین پروژه طرح اقدام ملی مسکن در کشور است و با بازدید امروز، زمینه برای استقرار فناوری‌ها و نوآوری‌ها در ساخت خانه‌ها فراهم شد تا در آینده نزدیک یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های ساختمان با رعایت الزام‌های زیست‌محیطی و بهینه‌سازی مصرف انرژی به کمک شرکت‌های فناور و نوآور محقق شود.

آغاز راه ساختمان‌های پایدار برای آینده پایدار

در مراسم امروز، پیشرفت عملیات احداث 175 واحد ساختمانی مطابق با آخرین ویرایش مبحث 19 مقررات ملی ساختمان مورد بازدید قرار گرفت و پروژه ملی بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست(EEEB) ناظر پایش انرژی این مجموعه خواهد بود. این ساختمان‌ها به سامانه ملی پایش انرژی متصل خواهند شد و مصرف انرژی در آنان پایش می‌شود.

تفاهم‌نامه میان پروژه بهینه‌سازی انرژی و محیط‌زیست در ساختمان و شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن با هدف طراحی و ساخت خانه‌های کم انرژی (EC+) مطابق با آخرین ویرایش مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان در سطح استان تهران منعقد شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه، همکاری به‌منظور بسترسازی لازم برای اتصال به سامانه پایش اطلاعات انرژی، مشارکت در تامین منابع مالی بخشی از هزینه مضاعف ساخت خانه کم انرژی مطابق با مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان و همکاری فنی و مشاوره اجرایی از سوی کارشناسان ملی و بین‌المللی در راستای اجرای فنی و اصولی ساخت خانه‌های کم انرژی و همکاری در راستای تهیه محتوا و اشتراک‌گذاری تجارب حاصل از اجرای این پروژه برای سایر پروژه‌ها و سازندگان در دستور کار دو طرف قرار گرفته است.


بازدید مشاور معاورن رییس جمهور از پروژه بنفشه اندیشه بهمن 99

بازدید مشاور معاورن رییس جمهور از پروژه بنفشه اندیشه بهمن 99



بازدید مشاور معاورن رییس جمهور از پروژه بنفشه اندیشه بهمن 99
 

 

۶ بهمن ۱۳۹۹ ۱۶:۵۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید