گروه سرمایه گذاری مسکن

بازدید عضو هیات مدیره گروه سرمایه‌گذاری مسکن از پروژه‌های شرکت شمال‌غرب؛تأکید بر نگاه معمارانه و توسعه کیفی پروژه‌ها

بازدید عضو هیات مدیره گروه سرمایه‌گذاری مسکن از پروژه‌های شرکت شمال‌غرب؛تأکید بر نگاه معمارانه و توسعه کیفی پروژه‌ها
محمدمهدی حیدری، عضو هیات مدیره گروه سرمایه‌گذاری مسکن، در بازدید از پروژه‌های درحال ساخت شرکت سرمایه‌گذاری مسکن شمال‌غرب، ضمن تمجید از نگاه معمارانه و طراحی منحصربه‌فرد پروژه ناویا، بر لزوم رعایت جدول زمان‌بندی و حفظ کیفیت در اجرای پروژه‌ها تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی گروه سرمایه گذاری مسکن، محمدمهدی حیدری، عضو هیات مدیره گروه سرمایه‌گذاری مسکن، به همراه هیات همراه، از پروژه‌های درحال ساخت شرکت سرمایه‌گذاری مسکن شمال‌غرب در تبریز بازدید کرد. این بازدید به میزبانی فرزاد شکری، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مسکن شمال‌غرب، و با حضور تیم اجرایی پروژه‌ها انجام شد.

در جریان این بازدید، پروژه‌های ناویا، نصر، یاس گستر، ایران و کوی ولی‌عصر (عج) مورد بررسی قرار گرفتند و گزارشی از روند پیشرفت آن‌ها ارائه شد. شکری با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای شرکت، از رشد سبد تولیدی شرکت به بیش از 4000 واحد مسکونی در چهار استان شمال‌غرب کشور خبر داد و هدف‌گذاری برای رسیدن به 6000 واحد تا پایان سال را اعلام کرد.

حیدری نیز در این بازدید، ضمن تمجید از معماری منحصربه‌فرد پروژه ناویا، تفکیک فضاهای عمومی در این مجتمع و ارتباط آن با بافت شهری پیرامونی را نقطه قوتی در طراحی آن دانست. وی همچنین بر لزوم رعایت جدول زمان‌بندی پروژه‌ها و استمرار تلاش‌ها برای تکمیل به‌موقع آن‌ها تأکید کرد.

در ادامه این بازدید، شکری، برند شرکت سرمایه‌گذاری مسکن را از عوامل کلیدی موفقیت شرکت عنوان کرد و بر نقش تلاش‌های مدیران، مهندسان و کارکنان در ارتقای کیفیت و رعایت استانداردهای روز تأکید نمود.

گفتنی است که شرکت سرمایه‌گذاری مسکن شمال‌غرب با ۳۴ سال تجربه در طراحی و اجرای الگوهای سکونتی معاصر، همواره تلاش کرده است تا با در نظر گرفتن ویژگی‌های زیست‌بومی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی هر منطقه، زمینه ارتقای کیفیت زندگی ساکنان مجتمع‌های مسکونی را فراهم کند.

 

۱۶ بهمن ۱۴۰۳ ۲۳:۰۸
روابط عمومی گروه سرمایه گذاری مسکن (سهامی عام) |

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید